SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städhjälp i stockholm

Den lagstiftning om skattelättnader som är kopplad till hushållsnära tjänster har medfört att många familjer och privatpersoner i dag utnyttjar tjänster som städhjälp och dylikt i mycket högre utsträckning än innan. Detta har kommit att underlätta tillvaron för många människor, särskilt i storstadsregionerna, där tidsmarginalerna ofta är betydligt snävare. “Innan var nog ganska många presumtiva kunder tveksamma inför en extrakostnad varje månad men nu finns det smarta lösningar där var och en kan hitta ett paket som passar just deras behov. Att kunna skräddarsy en sådan tjänst är helt centralt”, säger Peter Svanborg grundare av företaget HjälpHemma.se “Vi erbjuder många familjer städtjänst men även hjälp med andra hushållssysslor såsom strykning av tvätt och annat. Många familjer har fått en helt annan tillvaro, rapporterar dom. Sådant är ju väldigt kul att höra. Vi känner att vi verkligen gör en insats för den stressade storstadsmänniskan och kanske även kan bidra till att familjefriden bibehålls i vissa fall”, säger Peter.

Värdet av de tidsbesparingar som medföljer att man nyttjar hushållsnära tjänster kan se väldigt olika ut, beroende på vem det är som är kund. För en större barnfamilj, till exempel, handlar det oftast mest om att kunna tillbringa mer tid med de närmaste. Att ha roligt och kunna slappna av tillsammans i högre utsträckning än tidigare. Kanske kunna resa någonstans. Och dessutom kunna få mer tid för hobbies, idrott, föreningsarbete och en hel massa annat. För en ensamstående företagsledare kan ju situationen vara en helt annan. Där kan det handla mer om att få undan tid från vardagens bestyr för att kunna lägga mer tid på sin verksamhet och på så sätt vara mer effektiv och öka omsättningen.

“Då känner ju många företagare att det är affärsmässigt försvarbart att slippa lägga tid på städning hemma, disk och övriga sysslor i hushållet”, säger Peter. Läs mer på www.hjalphemma.se

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa