SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
De svenska hushållens belåningsgrad har ökat betydligt under de senaste årtiondena

De svenska hushållens belåningsgrad har ökat betydligt under de senaste årtiondena. En anledning är att många lånar till en allt större del av sitt boende. Priserna på både villor och bostadsrätter har ju stigit sedan mitten av 1990-talet. En annan anledning är att många idag köper varor på kredit, inte minst elektronik varor som smartphone, hemmabiosystem, dator med mera. Dessa lån innehåller dock ofta diverse avgifter, något som kunden inte alltid är helt på det klara med vid inköpstillfället. Följden blir att månadsutgifterna snabbt skjuter i höjden. Vill du slippa betala alla dessa extra avgifter och tillägg? En lösning är att samla alla sina lån hos en och samma kreditgivare. Hos Allra lånar du mellan 15 000 och 350 000 kronor utan säkerhet. Vi erbjuder låga räntor och fördelaktiga villkor. Surfa in på vår hemsida, www.allrafinans.com, och läs mer om vår lånepolicy. Här får du dessutom hjälp med att räkna ut hur mycket du kan spara per månad genom att konsolidera dina lån hos Allra.

Allra är en leverantör av privatekonomiska tjänster. Hos oss slipper du dolda avgifter och andra obehaglige överraskningar. Vi är tydliga med vad vi erbjuder. Som kund hos Allra kan du räkna med personligt engagemang, trygghet och effektivitet. Vi sätter kundens behov i första rummet. Ansök direkt om lån via vår hemsida. Gå bara till www.allra-finans.se och fyll webbformuläret. Svårare än så är det inte. Du är alltid välkommen att diskutera ekonomi med någon av våra duktiga medarbetare. Ring 08-535 25 400 eller skriv till kundtjanst@allra.se. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00.

Man kan inte gardera sig mot allt här i livet

Man kan inte gardera sig mot allt här i livet, oavsett hur noggrann och försiktig man är. Även om du äter sunt, sover bra och motionerar regelbundet finns alltid risken att du drabbas av en sjukdom som gör att du inte kan jobba. Även om du noggrant sköter din munhygien kan du tvingas till kostsam oralkirurgi. Se därför till att du alltid har ett fullgott försäkringsskydd. Har du koll på vad dina försäkringar täcker? Vad händer egentligen den dagen du blir sjuk eller förlorar din anställning? Hör av dig till Allra så ser vi över dina försäkringsbehov. Mer om oss och våra erbjudanden hittar du på www.allra.se. Du är alltid välkommen att diskutera dina alternativ med någon av våra kunniga rådgivare. Enklast nås vi per telefon, 08-535 25 400, eller via e-post, kundtjanst@allra.se. Kundtjänsten är öppen under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Hör av dig till Allra idag! Vi hjälper dig bygga en tryggare privatekonomi.

Idag kan Allra erbjuda fyra attraktiva försäkringspaket: Betalskydd (med denna får du ersättning på upp till 8 000 kronor extra per månad i händelse av sjukdom eller förlust av arbete), livförsäkring (ger ekonomisk skydd till dina nära om du skulle gå bort i förtid), tandvårdsförsäkring (med denna undviker du höga kostnader hos tandläkaren) samt Kritisk sjukdom (ersättning utgår om du skulle drabbas av cancer, stroke, hjärtinfarkt, multipel skleros eller njursjukdom). Vi på Allra vinnlägger oss om att alltid erbjuda våra kunder personligt engagemang, trygghet och effektivitet. Denna värdegrund, tror vi, ligger till grund för våra framgångar. Välj Allra – för framtiden! Läs mer på http://www.allra-försäkring.se och på http://www.allra-försäkringar.se

Deprimerad? Ta Folsyra dagligen

Folsyra har visat sig vara en av de viktigaste vitaminerna för gravida kvinnor eftersom det minskar risken för hjärn- och ryggrads relaterade missbildningar, som ryggmärgsbråck, autism, Downs syndrom, etc. Män som tar folsyra kan öka antalet spermier och även spermiekvaliteten blir bättre.  Sammantaget kan folsyra också minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, demens och Alzheimers sjukdom. I allmänhet kan folsyra hjälpa dig att stimulera din hjärnaktivitet och ditt nervsystem, så därför visar nya studier att folsyra minskar risken för depression.

En studie från Tufts University i Boston har funnit att människor som lider av depression har lägre folsyranivåer i blodet än de som inte är deprimerade som har måttliga till höga halter av folsyra.

Enligt 11 studier som involverade 15 315 försökspersoner, fann man ett samband mellan depression och låga folsyranivåer. I en studie studerade man kvinnor som upplever svår depression. De fick tillsammans med sina antidepressiva läkemedel folsyra och visade en förbättring av sina symtom. Däremot män som har samma tillstånd uppvisar inte förbättring vilket leder till slutsatsen att ge en högre dos av folsyra. En annan studie med 909 försökspersoner med mild depression fick behandling för sin depression plus folsyra och vitamin B12 i två år. Resultaten visade att folsyra tillsammans med vitamin B12 inte förbättrade depression.

Den rimliga förklaringen till detta är flödet av L-Methylfolate till hjärnan. L-Methylfolate är den enda form av folsyra som kan passera blod-hjärnbarriären och förbättrar syntesen av serotonin, dopamin och norepinephrineall som är signalsubstanser som reglerar humör och är förknippade med lägre risk för depression. Man fann också att L-methylfolate har förstärkt effekten av vissa klasser av antidepressiva läkemedel.

Ta folsyra dagligen. Du kommer inte bara känna dig lycklig, det kan också avvärja sjukdomar och hålla dig frisk.  Gå in på www.folsyra.org och läs mer om folsyra och var du kan få tag på det.

Hur du väljer den bästa kontorsstädfirman för ditt företag.

Just nu finns det många som erbjuder kontorsstäd. Vissa företag anställer folk för att städa toaletter, tömma sopor, sopa golv, torka, damma och dylikt. Andra kräver mer specialiserade tjänster på kontoret, såsom polering av golv, fönsterputsning och glaspolering, rengöring av mattor med mera.

Oavsätt vilken typ av städtjänster som du och ditt företag behöver,  måste du ha tillgång till bästa möjliga information  för att kunna välja den bästa städfirman.

Du bör välja en städfirma som är professionell och har gott rykte. Kontrollera att de har regelbundna kunder och att de har gott anseende från dessa kunder. Firman måste ha försäkring som täcker skador som orsakas av firmans personal. Du bör också kontrollera att deras anställda vet hur man använder specifika produkter och kemikalier samt att de följer en god säkerhetsstandard och jobbar enligt miljömedvetna metoder.

En bra städfirma bör noga övervaka sina anställda och se till att de strikt följer gällande regler i sin städning. Det är också mycket viktigt att de kan kommunicera med kunderna för att förstå om denne är nöjd med städningen eller inte.

Om du letar efter den bästa kontorsstädsfirman i Sverige, besök då www.kontorsstädning.org.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa