SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ny barnvagn – men missar du den viktigaste faktorn?

Dagens föräldrar är lyckligt lottade med det stora utbud av barnvagnar som erbjuds. På 1700-talet – när den första barnvagnen tillverkades – fanns det bara en sort och den var inte speciellt funktionabel. Den var en sensation som gjorde succé på sin tid, men hade blivit förpassad till vindsutrymmen idag. Idag kan vi få både säkerhet, komfort, funktionalitet och design värdig vår tid. Det finns en rad olika stilar att välja mellan. Många samlar information för barnvagnar och gör detaljerade jämförelsetabeller för att utvärdera alla uppgifter. Det kan verkligen löna sig, och är nödvändigt, att lägga ner tid på research för att kunna göra det bästa möjliga köpbeslutet. Men de flesta föräldrar tar inte hänsyn till sin livsstil och att vagnen bör fungera i samband med vardagens aktiviteter. De förbiser en av de viktigaste faktorerna, som definitivt kommer att påverka deras tillfredsställelse med barnvagnen på lång sikt.
Ställ följande frågor till dig själv:
Kommer jag att använda barnvagnen på långa resor?
Och hur är det med promenader runt kvarteret, längs havet eller i den lokala parken?
Vill jag fortsätta eller börja med fysiska aktiviteter som t.ex. att jogga?
Vilka fordon kommer att användas för att transportera barnvagnen?
När du ställer dessa frågor till dig själv, kommer du att kunna göra en bra jämförelse mellan olika barnvagnar och deras respektive funktioner. Det blir lättare att välja den bästa matchningen för din livsstil – och tillfredsställelse.
Besök gärna www.syskonvagn.org om du vill veta mer om barnvagnar. http://www.syskonvagn.org/regnskydd-syskonvagnar/

Bilen som går på kaffe sätter världsrekord

Det är långt ifrån omöjligt att Starbucks blir det mest inflytelserika företaget i världen inom några år. Nyligen har det visat sig att espresso inte bara stärker våra kroppar, utan också våra bilar. En kaffedriven bil har gett sig ut på de brittiska vägarna och slagit Guinness världsrekord i längsta resa med kaffedriven bil.

Kaffedrivna bilar var redan uppfunna ett par år innan den här rekordhändelsen; en kaffedriven bil från samma tillverkare (en konverterad Volkswagen Scirocco) körde den långa bilresa från London till Manchester. “Bil-Puccino”, Guinness-stjärnan, nådde en hastighet av 65 mph och kammade hem rekordet.

Bilen krävde mycket slit enligt Martin Bacon, tillverkare av den kaffedrivna Ford-pickup lastbilen. Bacon berättade för FoxNews.com att en 55 mil lång resa körs på en 22 pound-påse med kaffebönspellets.

Han blev tvungen att installera en träkolsspis i bilens bakre del – den bryter nämligen ned kaffebönspellets. Dessa pellets skall placeras i pannan och värmas upp tills trycket ökar. Genom filtrering och kylning, blir vätgas bränslet till denna unikt designade bensinmotor. Processen liknar den process som användes i koldrivna fordon under andra världskriget.

Vem vet, kanske blir kaffet om några år den nya oljan och då kanske Starbucks kan börja ta betalt för sin kaffesump? Med detta sagt, bör en espressomaskin vara ett absolut måste på din inköpslista. Espresso ger dig inte bara en bra start på dagen, utan det svarta guldet kommer även att kunna starta din bil. Kolla in de bästa espressomaskinerna här på http:// www.espressomaskin.eu

5 saker att göra när du är uttråkad

Under en regnig dag kan du behöva lite inspiration för att göra allt lite roligare. Här kommer 10 saker du kan göra för att få det lite roligare.
1. Ha en stirrtävling med din hund. Den första som blinkar är förloraren. Gör det 101 gånger och förloraren får att äta hundmat. För en fräschare smak värma den i någon minut i mikrovågsugnen.
2. Gör allt i slow motion. Även när du kissar. Här är mikrovågsugn förbjudet eftersom det går alldeles för snabbt.
3. Samla en hel grupp människor och håll en timmes lång föreläsning kring den historiska betydelsen av nachos. Fördjupa dig kring hur mikrovågsvärmda nachos kan rädda mänskligheten.
4. Utforska olika sätt att steka bacon. Mikrovågsugn är tillåtet.

5. Ta med ett bord, en stol, en mikrovågsugn och ett bilbatteri med transformator in i en hiss. När folk stiger in säger du: “Ett bord för en, varsågod och sitt” och sedan lagar du till något snabbt innan hissen hunnit ner till botten.

Du ser hur du behöver en mikrovågsugn till allt som är roligt att göra. Skaffa dig den roligaste mikrovågsugnen från www.microvagsugn.se. Här kan du jämföra olika ugnar med varandra och se vilken som är roligast.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa