SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städning är inte speciellt kul

Det är många av oss som inte tycker att städning är speciellt kul. Men det är ju samtidigt något som måste göras. De är ju inte så kul att komma hem till en ostädad bostad. Hur gör man då om man vill ha rent men inte riktigt har tid och lust att städa.

Under senare år är det fler och fler hushåll som valt att hyra in professionell städservice. Länge var inhyrd städning och så vidare en lyx, men tack vare RUT-avdraget har de blivit möjligt för vanliga hushåll att köpa hushållsnära tjänster.

Ett företag som erbjuder städning och hemstädning samt även tvättning, strykning och fönsterputsning är Rent Hemma. Rent Hemma har sin bas i Stockholm och accepterar alla uppdrag som kan nås via kollektivtrafiken. Om du vill veta mer om Rent Hemma kan du surfa in till Renthemma.se. Du kan även kolla in företagets Facebook-sida, www.facebook.com/renthemma.

Idag kan du beställa en provstädning från Rent Hemma. Det kostar endast 99 kronor i timmen och innebär inga ytterligare åtaganden. I samband med denna analyserar Rent Hemma dina städbehov och tar fram ett kostnadsförslag. Att boka provstädning är enkelt.

Du kan göra det direkt via webbformuläret som du hittar på hemsidan. Allt som krävs är att du föreslår ett datum samt lämnar dina kontaktuppgifter. Rent Hemma återkommer sedan med en bekräftelse.

Har du frågor om Rent Hemmas tjänster. Du är alltid välkommen att höra av dig. Under kontorstid, 08:00 till 16:00, kan du ringa 08-120 509 10. Rent Hemmas nås även per e-post, info@renthemma.se.

http://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/

http://www.renthemma.se/stadhjalp-i-stockholm/

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa