SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Under ett decennium har ServiceFinder förmedlat kontakter

Under ett decennium har ServiceFinder förmedlat kontakter mellan företag och konsumenter. Det var 2006 som entreprenörerna Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda skapade ServiceFinder. Sedan dess har man gått från klarhet till klarhet. Idag har ServiceFinder omkring 50 medarbetare och har förmedlat runt 660 000 offerter.

När du gör en förfrågan om en tjänst via ServiceFinder så får du upp till fem offerter som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro. ServiceFinder är helt gratis att använda och en inskickad förfrågan innebär inga som helst förpliktelser. Om du inte är nöjd med någon av offerterna så behöver du naturligtvis inte köpa något.
ServiceFinder hjälper inte bara konsumenter. Här får även företag hjälp att nå ut till nya kunder. Ditt företags expertis matchas mot de förfrågningar som skickar in. Vidare får företagare hjälp med tips och råd om hur man ska presentera sina produkter. ServiceFinder hjälper företag att synas. Sedan augusti 2011 ingår ServiceFinder i Schibsted, en av Nordens största mediekoncerner.

Tveka inte att höra av dig om har några frågor. ServiceFinders kundtjänst når du på telefonnummer 08-653 00 00. Du hittar även utförlig information på hemsidan.

ServiceFinder är ett ambitiöst och ständigt framåtblickade företag. Visionen är kort och gott att ” bli bäst i världen inom tjänsteförmedling”. Och man är på god väg. För ServiceFinder är det en självklarhet att följa med i den tekniska utvecklingen. Appar har utvecklats både för Android och iOS.

Idag kan man köpa det mesta via nätet. Men det gäller att veta vilka firmor som erbjuder de bästa villkoren. Vänd dig till ServiceFinder när du behöver hitta rätt tjänsteföretag.

Behöver du en takmontör?

Behöver du en takmontör?

Ditt tak kanske läcker, eller har sett bättre dagar? Det är inte roligt när det händer, och du vill se till att det inte kostar skjortan att fixa det. På ServiceFinder kan du hitta flera olika yrkespersoner att välja mellan så att du lätta kan anställa rätt person till rätt pris. En bra takmontör ser inte bara till att ditt tak repareras eller monteras så bra som möjligt, de kan också hjälpa dig med råd om ditt bygge och kan även lägga in isolering i ditt tak för att spara på dyra elkostnader, något som är högst relevant med dagens elpriser.

 

Proffs som kan sin sak

En takmontör har en bred kunskapsbas och samtidigt som de hjälper dig med ditt tak håller de också koll på andra viktiga detaljer som brandventilation och planerar för eventuella takfönster du har (eller vill lägga in).  Du kan söka på ServiceFinder.se efter takmontörer och det är väldigt enkelt att hitta och sen anställa den person som du tycker passar ditt arbete bäst. När du hitta en, eller flera personer som du vill ta kontakt med skickar du helt enkelt ett meddelande till dem där du beskriver arbetet du har att erbjuda dem. Ett tips är att ge så många detaljer som möjligt så att de du kontaktat kan ge ett realistiskt svar. De återkommer till dig med sitt offert och du anställer sen den person du vill, eller fortsätter att leta om du inte är nöjd.

 

Ett lätt sätt att hitta proffsig hjälp

ServiceFinder.se gör det lätt för dig som behöver anställa ett proffs till ditt projekt – oavsett vad det rör sig om. De har därtill ett antal kriterier som ska uppfyllas för att registrera sig på deras hemsida, och på så sätt kan du förlita dig på att personen du anlitar är ett proffs som tar sitt jobb allvarligt. Alla som annonserar sina tjänster faktiskt vill ha jobb och vill göra det så bra som möjligt. ServiceFinder underlättar arbetet åt dig genom att du lätt kan hitta flera olika yrkespersoner på en och samma plats Läs mer på http://www.servicefinder-ab.se eller på http://www.servicefinder-historia.se

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa