SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Stoler på nett

Stoler på nett
En stol er en tidløs skapelse som mange prioriterer og tenker spesiellt på hvordan den ser ut. Med tiden har den gått fra klassiker til designstol som knapt har den opprinnelige formen lenger. Det eneste formspråket som står igjen er at den har bein og et sete.

Vi på Furniturebox har derfor et bredt utvalg av stoler og spisestoler for at du skal kunne finne det du leter etter. Har du god plass og ofte store selskaper er det perfekt å se på våre stablestoler. Våre stoler er ferdigmonterte så du enkelt kan sette de ved ditt bord så snart gjestene ankommer. Vi har også muligheten at du kan monetere stolen selv. Det er enkelt å montere stolsetet med stolbeina. Det er ikke bare forskjell på design og farge men også hvordan stolbeinens materiale er. Tenk deg et par pulverlakkerte svarte bein til et kaldt stolsete i grått eller et par stolsbein av krom til et fargerikt stolsete. Selvfølgelig er det forskjell på eikstol og eikstol. Akkurat som det er med stoler laget av andre materialer.

Du kan velge mellom svart, hvit eller naturfarget eik med forskjellige seter. Stolsetet kan både være i samme materiale som stolen for øvrigt og forskjellige seter laget av myke materialer. Stolsetet er i mykt stoppet materiale for beste komfortable setet. På Furniturebox selger vi også klappstoler for deg som ikke har så god plass eller som ikke ønsker at stolen hele tiden må stå framme. For de mindre plassene passer også et barbord inn med matchende barstoler til. For hva er ikke stiligere enn å se et par barstoler med klarrødt sete, krombein eller hva sier du om en tidløs industriell stil? Du velger da det er forskjell på stol og stol. Läs mer om Hagemøbler på nett och continentalsenger

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa