SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att köpa en begagnad barnvagn
December 11th, 2013

Att köpa en begagnad barnvagn är vanligt eftersom det innebär att föräldrarna kan spara pengar. Vissa begagnade barnvagnar är bara använda några månader och säljs ändå för ett mycket mindre pris än en ny. Innan du köper, kom dock ihåg att garantin för vagnen är personlig. Det innebär att även om vagnen köptes för endast ett par månader sedan upphör garantin att gälla om den byter ägare.

Enligt min mening ska du inte behöva betala mer än 600 kronor när du köper en begagnad barnvagn. Men det beror naturligtvis på barnvagnens tillstånd. Om vagnen är mer än två år gammal, bör du inte betala mer än hälften av det ursprungliga priset, även om vagnen är fortfarande i fin form. Om du vill köpa en begagnad barnvagn, ta alltid först reda på vagnens värde som nytillverkad så du inte riskerar att betala för mycket. Kontrollera att den är i gott skick och köp den inte bara för dess utseendes skull.

Om det finns några skador även om endast mindre sådana, bör du kunna få stor rabatt. Glöm inte också fråga om ägarna har smörjt den regelbundet då detta påverkar dess tillstånd.

För mer barnvagnsrådgivning besök www.barnvagnar.info.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa