SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hos Norrbanken kan du ansöka om lån
May 21st, 2013

Hos Norrbanken kan du ansöka om lån vilken tid på dygnet som helst! Besök oss på Norrbanken.se eller ring och prata med våra rådgivare på telefonnummer 0770-455 903. Med vår assistans lånar du enkelt och tryggt.

Funderar du på att köpa ny bil? Kanske behöver du och din familj en rymligare bostad? Norrbanken erbjuder ett antal olika lån, bland annat privatlån, billån och bolån. Det har aldrig varit enklare att ansöka om att låna pengar. Gå in på Norrbanken.se, klicka på ”Låneansökan” och fyll i webformuläret som du hittar där.

Allt du behöver göra är att skriva in dina personuppgifter, hur stor summa du önskar låna samt hur länge du behöver låna pengarna. I nuläget kan Norrbanken erbjuda löptider på mellan 1 och 12 år. När du är klar är det bara att skicka in webformuläret. Nu slipper du strulet med utskrifter och att gå till posten. Hos Norrbanken går det på nolltid!

Norrbanken är ett oberoende nätombud. Vi står för en ansvarsfull lånepolicy. Efter att du skickat in din ansökan görs en kreditprövning.

Den som vill låna måste uppfylla vissa kriterier. För att få teckna ett lån är det nödvändigt att du fyllt 18 år samt att du saknar skuldkonto. Vidare ska du vara fast bosatt i Sverige samt inbringa en inkomst, via tjänst eller pension, på minst 8333 kronor per månad.

Vi på Norrbanken värnar om att erbjuda en enkel och effektiv service till låntagare. Hos oss kan du även få mer information om tryggt låneskydd. Surfa in på Norrbanken.se. Du kan även dygnet runt kontakta oss per telefon. Vi nås på 0770-455 903.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa