SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Lek är en central komponent i det mänskliga samhället
November 20th, 2015

Lek är en central komponent i det mänskliga samhället. I leken utvecklas vi som personer och leken lär vi känna varandra. ”Man kan förstå mer om en person efter en timmes lek än efter ett års konverserande”, skrev Platon.

Det ligger mycket i den utsagan. De bästa – och mest prisvärda – leksakerna hittar du om du vänder dig till Lekexperten. Surfa in till www.lekexperten.se och låt dig inspireras av det breda och varierade sortimentet.

Lekexperten är ett företag som alltid månat om sina kunder. Företagets grundkoncept är enkelt och effektiv: god service och bra produkter till bra pris. Om du beställer en vara innan klockan 13:00 så skickas denna samma dag (gäller vardagar).

Den normala leveranstiden är 1-2 dagar. Istället för att basera fraktkostnaden på vikt tar Lekexperten ut en mindre schablonavgift. Frakten kostar 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag, oavsett hur stor beställningen är. Med andra ord lönar det sig att beställa mycket åt gången.

Hur lägger man då in en beställning? Börja med att surfa in till www.lekexperten.se och bläddra runt i sortimentet. Om du har svårt att hitta en viss vara kan du alltid använda dig av sajtens sökfunktion. Varorna är dessutom indelade i kategorier för att de ska vara enkla att hitta.

Navigera dig fram till den vara du vill köpa och klicka sedan ”Köp”. När du gör det läggs varan i den virtuella varukorgen. När du handlat klart klickar du på ”Till kassan”. Här väljer du leveransmetod och betalningssätt. Handla dina leksaker hos www.lekexperten.se! Här hittar du alltid bra produkter och bra priser.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa