SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mötesbokning i Stockholm
June 16th, 2015

Det är en utmaning för alla företag att nå ut till presumtiva kunder – oberoende av vilka varor eller tjänster man erbjuder. I många branscher är konkurransen enormt tuff och det gäller verkligen att vara på tårna. Bisfront är ett företag som specialiserat sig på nykundsbearbetning och kvalificerad besöksbokning. Sedan starten 2006 har Bisfront växt ut till att bli ledande inom branschen i Norden. Fokus ligger på fem huvudsakliga områden: Media, IT, Finance, HR och Consulting. Surfa in till www.bisfront.se och läs mer om Bisfront.

Bisfront är verksamt i Stockholm, Göteborg och Malmö och har under åren hjälp sina uppdragsgivare med hundratals mötesbokningar som i sin tur genererat offerter och ökad omsättning. Bisfronts betydande framgångar har uppmärksammats i affärspressen. Tre gånger har Bisfront utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri, ett pris som går till snabbväxande företag som fungerar som inspirerade förebilder i det svenska affärslivet. Bisfront har även tre gånger belönats med utmärkelsen Sveriges Superföretag av Veckans Affärer.

Bisfront arbetar både med stora internationella koncerner och mindre företag. Några av uppdragsgivarna inkluderar Know IT, Paynova, Handelshögskolan i Stockholm, ÅF, Air BP och Scania. Bisfront jobbar nära kund och tar sig an alla uppdrag med professionalitet och ödmjukhet. Grunden till Bisfronts framgångar är en nöjd och växande kundkrets. ”Bisfront är ett bra och proffsigt företag som är mycket duktiga på att öppna dörrar hos rätt beslutsfattare”, löd omdömet från Magnus Malmberg, VD & Projektledare Grace Communication, efter ett samarbete med Bisfront.

När du behöver professionell hjälp med nykundsbearbetning och kvalificerad mötesbokning, vänd dig då till Bisfront. Mer information hittar du på bisfront om telemarketing


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa