SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Nybörjare eller expert? Något för alla Kendama-lirare
February 22nd, 2017

Nybörjare eller expert? Något för alla Kendama-lirare

Vare sig du är ny i Kendama-världen eller en expert på att lira bollen och svärdet, har Spelexperten något för dig. Kendama är ett uråldrigt spel vars popularitet spridits från hemlandet Japan till hela världen, och överallt kan man se koncentrerade fantaster gå runt och lyckas – eller försöka – med tricksen. Den traditionella Kendaman består av en svarvad stav som är ihopkopplad till en ihålig boll genom ett snöre. Målet med spelet är att spetsa bollen eller fånga den i en av stavens tre koppar – men det finns tusentals olika tricks för att lyckas med detta och ta det hela till en ny nivå. Det finns också många Kendama-varianter, designade för att göra det lättare eller mer utmanande för spelaren.

Spelexperten har ett brett sortiment traditionella eller nydesignade Kendamas på  http://www.spelexperten.com/kendama/ för dig att välja bland. Ta till exempel följande:

  • Kroms Deluxe V3 serie – märket Kroms mest tekniska Kendama. Den är designad för perfekt balans, och märkt av Japanese Kendama Association som godkänd för användning vid tävlingar. V3 Mint Walnut är bara en av de läckra färgkombinationer som denna Kendama finns i – en ruskigt snygg variant med valnötsskaft och mintgrön tama (boll).
  • Sweets HomeGrown The Booger – med en grön boll tillverkad i ask och staven gjord i hickory trä ger den en extra bra balans som hjälper dig att bemästra olika coola tricks.
  • Sweets Voodama Doll – en läcker Kendamavariant i form av en trädocka med spikes överallt, som garanterat kommer att dra allas uppmärksamhet – vad har du i handen?
  • Terra Kendamas The Pill – en Kendamavariant som ser ut som ett piller och som spelas som en vanlig Kendama. Denna version kan vara lättare att hantera för dig som är nybörjare.
  • Kroms Nano – en minivariant som är endast 5 centimeter hög och därmed en extra utmaning för dig som redan är expertlirare.

Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa