SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Under ett decennium har ServiceFinder förmedlat kontakter
February 28th, 2016

Under ett decennium har ServiceFinder förmedlat kontakter mellan företag och konsumenter. Det var 2006 som entreprenörerna Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda skapade ServiceFinder. Sedan dess har man gått från klarhet till klarhet. Idag har ServiceFinder omkring 50 medarbetare och har förmedlat runt 660 000 offerter.

När du gör en förfrågan om en tjänst via ServiceFinder så får du upp till fem offerter som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro. ServiceFinder är helt gratis att använda och en inskickad förfrågan innebär inga som helst förpliktelser. Om du inte är nöjd med någon av offerterna så behöver du naturligtvis inte köpa något.
ServiceFinder hjälper inte bara konsumenter. Här får även företag hjälp att nå ut till nya kunder. Ditt företags expertis matchas mot de förfrågningar som skickar in. Vidare får företagare hjälp med tips och råd om hur man ska presentera sina produkter. ServiceFinder hjälper företag att synas. Sedan augusti 2011 ingår ServiceFinder i Schibsted, en av Nordens största mediekoncerner.

Tveka inte att höra av dig om har några frågor. ServiceFinders kundtjänst når du på telefonnummer 08-653 00 00. Du hittar även utförlig information på hemsidan.

ServiceFinder är ett ambitiöst och ständigt framåtblickade företag. Visionen är kort och gott att ” bli bäst i världen inom tjänsteförmedling”. Och man är på god väg. För ServiceFinder är det en självklarhet att följa med i den tekniska utvecklingen. Appar har utvecklats både för Android och iOS.

Idag kan man köpa det mesta via nätet. Men det gäller att veta vilka firmor som erbjuder de bästa villkoren. Vänd dig till ServiceFinder när du behöver hitta rätt tjänsteföretag.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa