SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vad kostar din el?
May 21st, 2013

Du kanske tycker att din el helt enkelt kostar för mycket. Eller så vill du att den ska vara miljömärkt eller du har vissa andra krav på ditt elavtal. Men vilka klagomål du än har så går det att råda bot på dem.

Det är vårt mål att hjälpa dig med att lösa dina elrelaterade problem och du kan lita på att vi gör vårt bästa för att hjälpa dig. Vår hjälp är förresten helt kostnadsfri och vi jobbar utan att ställa några krav som helst på dig. Det vi behöver veta för att kunna hjälpa dig är dock var skon klämmer. Du fyller helt enkelt i några uppgifter på vår hemsida. Sedan hjälper vi dig med att få din el till ett bra pris och till de villkoren du önskar att ha. Givetvis begränsas dina önskningar av det som elleverantörerna erbjuder men vi kan säkert hitta ett bättre avtal för dig än det du har just nu.

Du vet nog redan att du kan välja mellan ett fast elpris, ett bundet elpris och ett mixat elpris. Har du ett elavtal med fast pris, så betalar du samma pris för din el under hela bindningstiden.  Med ett rörligt avtal förändras priset för din el parallellt med elbörsens elpris. Ett avtal med ett mixat elpris innebär då att du betalar rörligt pris under ena hälften av bindningstiden och fast pris under den andra hälften. Om du vet vad du vill blir det lätt för oss att hjälpa dig.  Mer info på billig-el.org


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa